Kampanje sporteksos

BLACK WEEK har startet!

-15 % på alt fra Milltek Sport!

(Gjelder frem til 30.11.21)

Designed and Built in England

Etter snart 40 år i stadig utvikling er Milltek blitt en av de største sporteksos produsentene som finnes. Sortimentet utvikles stadig og nye produkter kommer i takt med at nye modeller kommer i handel. Milltek bruker mye tid og ressurser på utvikling for å garantere kvalitet. Om det er anlegg for bedre lyd, ett løft i utseende eller mer effekt så har Milltek produktene for deg.

OBS! Vi ser noen gang at svar havner i søppelpost, sjekk dette om du ikke får svar på din forespørsel.

SEND OSS FORESPØRSEL

MILLTEK SPORT DOWNPIPES

Milltek Downpipes er det perfekte alternativet når målet er øke både effekt og lydnivået. Milltek Downpipes er produsert med større diameter enn originalt, som betyr bedre plass og flow for eksosen til å passere ut gjennom eksosanlegget. Dette resulterer i bedre lyd, gassrespons, effekt og dreiemoment. Milltek Downpipes leveres enten med racekatalysator (katalysator med god gjennomstrømming) eller uten katalysator (decat). Sammen med ett Milltek Cat.back utgjør dette det vi kaller for Turbo.back eksos.

Milltek Downpipes krever i de fleste tilfeller steg 2 software.

MILLTEK SPORT CAT.BACK

Milltek’s Cat.back systemer er perfekt for alle som ønsker bedre lyd, effekt og utseende. Designet for enkel montering og erstatning for originalt eksosanlegg. Finnes i flere varianter iht. lydnivå og utseende, som gjør at man kan velge en løsning som passer sitt eget behov.

Forespørsel Sporteksos, fyll inn skjema, så tar vi kontakt med deg snarest