Tuning av automatgirkasser

Vi kan tilby optimalisering av de fleste automatgirkasser.  Dette gir deg  mer sportslig girstyring uten behov for endring i vognkort.

Flissundet motorservice

 

REVO SOFTWARE

for Audi, VW, Seat, Skoda, Porsche og Ford
Revos oppgradering forbedrer kjøreopplevelsen ved å forbedre responsen og begrensningene til girkassen. 

  • Raskere girskifte
  • Økt system trykk
  • Endret gir tidspunkt

Revo tilbyr noen av de beste effektøkningene på markedet, men hvordan effekten virker er betraktelig viktigere enn toppeffekt for Revo. Toppeffekt utgjør en liten del av ett større bilde og er aldri hovedfokuset til Revo. Revo leverer en perfekt balanse mellom effekt, økonomi og kjøreglede. Flissundet Motorservice AS leverer både motor og girkasse software fra Revo, og utfører selvsagt installasjon og testing.

xHP og X-Delete fra RBT tuning

for BMW

Få frem det skjulte potensialet i automatgirkassen med oppdatert girkassesoftware! Tilgjengelig for over 200 BMW-modeller fra 2003 til 2018, xHP Flashtool er verdens ledende løsning for forbedring av automatiske girkasser. 

Enkel å bruke, og du kan trygt forbedre den generelle ytelsen til din BMW, få tilgang til skjulte funksjoner og nyte raskere skift på få minutter!

  • Raskere girskifte
  • Økt system trykk
  • Endret gir tidspunkt
  • Mulighet for styring med mobil
  • Endre mellom 2 wd og 4 wd med smarttelefon (X-delete)

Steg I

Steg 1 er laget for å forbedre kjørelengde og komfort. Skifttid er tilpasset for å utnytte dreiemomentet i motoren optimalt og holde turtallene lave og jevne hele tiden. Momentbegrenserene i girkassen endres for at det skal fungere optimalt. 

Steg II

Stage 2- fokuserer på de sportslige aspektene, uten at det går på bekostning av komforten. Skittidspunkt og klutstrykk er tilpasset for å øke hastigheten på giring og redusere reaksjonstid.

Steg III

Stage 3  er laget for alle som har det gøy med å kjøre fort på bane. Mens standard D-modus for det meste beholder fabrikkens jevne giring, er sports- og manuellmodusene optimalisert for raskest mulig skift. Etter hvert blir funksjoner som Launch Control og “True Manual Mode” lagt til.

Service og vedlikehold automatgirkasser

Den eneste måten å skifte all automatgiroljen er ved flushing. Vi benytter BG sitt flushe utstyr. Dette øker levetiden på girkasen og gir deg smidigere girskift.

Les mer om flushing av girkasser

Bestill time i dag