meld inn skade for utbedring

Skifte og reparasjon av frontruter på alle bilmerker

Avtale med forsikringsselskap
Vi har avtale med nesten alle forsikringsselskap. Kontakt oss så tar vi hele prosessen med skademelding og dialog med selskap. Alt du trenger å gjøre er å bestille time hos oss.

Kostnad
Du betaler egenandel hos oss iht. din forsikringsavtale ved ruteskift. Reparasjon av steinsprut er gratis for deg med kasko eller delkasko.

Hva gjør jeg ved steinsprut?
Sett på en  tape bit over steinsspruten så raskt som mulig. Dette forhindrer urenheter i skaden og gjør at resultatet ved reparasjonen blir bedre.  Bestill time for reparasjon så tidlig som mulig, slik at man unngår at rute sprekker. Dersom den har sprukket må rute skiftes.

Valg av rute
Vi benytter vår kompetanse og våre søkeverktøy til å finne rett rute til bilen din. I hovedsak bruker vi ruter fra Saint-Gobain, AGC og Pilkington. Dette er samme ruter som sitter originalt på de fleste europeiske biler.

Godkjente ruter
Alle ruteprodusenter må følge de Europeiske reglene for å få lov til å selge ruter i Europa. Produsentene dokumenter dette med med å merke rutene med E merke. For eksempel så betyr merkingen E1 at ruten er godkjent for bruk i Europa av tyske godkjenningsorgan.

Kvalitet
Alle som skifter frontruter hos oss har fagbrev og har opplæring i ruteskift. Vi leverer ikke ut bilen før limprodusentens tørketid er oppnådd.

Kalibrering
Har du kamera i frontruta må det kalibres etter skift. Dette utfører vi samtidig med ruteskiftet. 

 
 

Bestill time for utbedring