Ditt lokale MECA bilverksted uansett merke

Vårt verksted er en del av MECA-kjeden, noe som gir deg som kunde kvalitet i alle ledd til en konkurransedyktig pris. Vi gjør vårt ytterste for at både du og bilen din skal ha et hyggelig besøk hos oss. Hos oss vil du få tips og anbefalinger for et så problemfritt bilhold som mulig, men det er alltid du som kunde som velger hva du vil ha utført. Vårt bilverksted har siden 1990 hatt en fantastisk utvikling, og vi ser lyst på fremtiden ved å fortsette å utvikle oss på det siste innen teknikk. Vårt bilverksted ligger i hjertet av Sølør, på Flisa i Åsnes kommune.

Bestill time

Våre medarbeidere er faglærte mekanikere med mange års utdanning og erfaring. Vi kan hjelpe deg med biler fra 1960, og til dagens topp moderne modeller som er fullpakket med elektronikk. Bilverkstedet har vært med i verkstedkjeden Bosch Car Service siden 1993.

I juni 2014 valgte vi å bli medlem av MECA, som er en av Norges største verkstedkjeder. Ved å ta del i deres opplæringsprogrammer, sikrer vi oppdaterte mekanikere som er klare til å utføre reparasjoner og service på alle bilmerker.

Vi benytter de mest moderne test verktøyene på markedet for raskt å finne feil på din bil.

våre verkstedtjenester:

Service tid/km

Vi bruker godkjente deler og serviceskjema akkurat som på merkeverksted. Lik service med samme garanti – du bestemmer. På biler utenfor garantitiden er vår Økonomiservice 5+ populær.

EU-kontroll (PKK)

Vi utfører Periodisk Kjøretøy Kontroll (PKK)  på alle biler opptil 3500 kg. Kontakt oss om du er usikker på når bilen skal inn til kontroll.

Reparasjoner

Vårt verksted tilbyr det meste innen reparasjoner. Ta kontakt, så hjelper vi deg med dine behov. Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud.

4-hjulskontroll

Vi benytter topp moderne utstyr som gir en nøyaktig og effektiv kontroll. Dette gjør jobben kostnadseffektiv og sikker for deg som kunde.

Diagnose og feilsøking

Distriktets råeste testhall kombinert med erfaring og kompetanse gir oss et fortrinn på feilsøking og diagnose. Vi har også løsninger og muligheter for endringer i bl.a. bilenes avgass system langt utover det de fleste andre verksteder har.

Effekt test og Speedometer test

Ved å kjøre bilen i dynamometer kan vi teste eksakt hvor mye effekt bilen har eller hvor mye speedometeret viser feil.

Les mer om Dyno og Speedometertest

 

AC-klimaservice og kuperens

Vi utfører AC service og rens av klimaanlegg. Vi har også utstyr for feilsøking og trykktesting dersom anlegget har lekkasjer.

Flushing av Automat girkasser

Den eneste måten å skifte all automatgiroljen er ved flushing. Vi benytter BG sitt flushe utstyr. Dette øker levetiden på girkasen og gir deg smidigere girskift.

Diesel systemer

Feilsøking, dyserens, dysetest og skifte av deler i drivstoffsystemet er bare noe av det vi kan utføre.

Bensin systemer

Feilsøking, dyserens, dysetest og skifte av deler i drivstoffsystemet er bare noe av det vi kan utføre.

Bilvarme

Drivstoffvarmer montering og service. Defa montering m.m.

Bilglass

Kontakt oss så tar vi hele prosessen med skademelding og dialog med forsikringen din.  Alt du trenger å gjøre er å bestille time hos oss. Rep av steinsprut er kostnadsfritt gjennom forsikringen.

Meld inn ruteskade

EGR og Innsugsrens

Moderne biler soter i innsugssystem og i partikkelfilter. Vi har moderne utstyr for å rensing og utbedring dette.

Dekk, Felg og Dekkhotell

Dekkhotell, hjulskift og nye hjul. Vi hjelper deg.

ELBIL OG HYBRID

Sertifisert Meca elbilverksted. Service og reparasjoner av elbiler og hybrid innenfor garantitiden. Vi har egen ladestasjon for våre kunder.

Vi kan også tilby:

Les mer om vårt verksted

Bestill time i dag