Service på Hybrid og ELBIL

Service kostnadene er ofte rimeligere på en elektriske biler, men de trenger også service!

En elektrisk bil har mye likheter med en ordinær bensin eller dieselbil. Ting som bremsevæske, kupefilter, hjuloppheng osv trenger ettersyn.
Elbiler er laget smart, når føreren slipper gassen så fungerer de elektriske motorene som brems og lader batteriet. Dette gjør at rekkevidden øker. Det gjør at bremsene blir mindre brukt, dette er forsåvidt positivt for deg som bileier og gjør at de ikke blir like fort slitt. I Norge har vi mye forskjellig klima og veiene saltes, dette gjør at bremsene ruster. Vi har erfart at dette skjer raskere på elbiler grunnet mindre bremsing. Det er derfor smart å be om opp smøring av bremser på elektriske biler ved service.

På service av elektriske og hybrid-biler blir også batteritilstand, kabler mm sjekket. Dette er viktig for at du skal beholde nybilgarantien, men også for sikkerheten og kjørbar heten. Har du for eksempel kjørt av veien eller slått oppunder med en elbil så kan kabler være skadet. Disse kablene transporterer høye spenninger og strøm, og som det livsfarlig å komme i kontakt med.

Vi er ditt lokale elbilverksted! Vi er sertifisert gjennom Meca og har nødvendig spesialutstyr for elektriske biler.

Vi tar ikke bare service, men utfører reparasjoner på alle elbiler. For eksempel til Tesla og Audi E-tron  har vi god tilgang på bremser, luftfjæring og hjullager som ikke er et ukjent problem. Dette er deler med original kvalitet som regel til en mer fornuftig pris.  Ladekabler og Travelguard/lastsikringsnett kan vi også levere til de fleste elektriske biler.

 

Les mer om vårt bilverksted

Kontakt oss for hjelp med din elbil


 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.