Dynamometer for bil og traktor- Effektest og speedometerkontroll

Speedometertest av bil

Speedometerkontroll  utføres i rullende landevei(dynamometer) Ofte for kunder som tror speedometer er feil.
Vi utfører også speedometerkontroll som blir benyttet i rettsaker som dokumentasjon for politiet eller av den som ble stoppet. Ofte er det uenigheter om farten som er målt og det som faktisk sto på instrumentet. Da er vår testrapport en god dokumentasjon.

Effektmåling- av bil

Effekttest utføres ofte samtidig med tuning eller for kunder som ønsker dokumentert  effekt for omregistrering eller nyregistrering av importbil.

Vi er godkjent for dette av Statens vegvesen som en av få i Norge.

Vi utfører i dag re-mapping av biler i bilens originale system eller med noen av de mest kjente merkene av «datasprut». Kontakt oss før du bestemmer deg for datasprut og bestiller time slik at vi felles kan finne et bra oppsett.

Måling blir gjort i en av våre 2 rullende landevei(dynamometer). Vi klarer biler med inntil 900hk/2000 Nm,  på 4-hjulstrekk  og 750hk/1500Nm  på 2 hjulstrekk.
Effekten blir målt på hjulene, og regnet om til motoreffekt basert på flere sensorer og faktorer.

 

Effekttest av traktor

Vi har mobilt dynamometer for traktor og kommer gjerne ut til deg og tester din traktor.  Holder du til langt fra oss?-  ta kontakt, for vi er mye ute på veien med vår servicebil.

Effekttest blir nesten alltid anbefalt ved en tuning for er feilfritt og helt korrekt resultat.  

Vi kan teste traktorer opptil 800hk/6700Nm på PTO.

Effekttest med sensor påmontert felg.

Dette gjør at vi enkelt kan måle effekten og dreiemomentet på veien uten oppspenning i dynamometer. Ofte nødvendig på noen modeller som ikke har dynomode.

 

 

 

 

Kontakt oss