Godt lys er viktig for din og andre sin sikkerhet!

Lei av dårlig lys på høsten og vinteren? Fortvil ikke vi kan hjelpe deg.

Skifte lyspærer

I de aller fleste biler vil en varsellampe i dashbordet lyse hvis en lyspære ikke virker. Det kan være enkelt å bytte selv, men spesielt i nyere biler kan lyspærene være vanskelig tilgjengelig, og noen ganger må hele lykten byttes. Bestill time hos oss, så ordner vi det raskt og profesjonelt. Best mulig lys gir bedre sikkerhet når du kjører i mørket.

Lysinnstilling

Har bilens lysinnstilling eller lysbilde fått en mangelmerknad på EU-kontrollen? Eller har du lagt merke til at lysene dine blender møtende sjåfører? Dette kan for eksempel skyldes at lampene er skjeve eller lampefestet er bøyd. Uansett hva problemet er så sjekker og fikser vi det som er galt.

Ekstralykter

Ønsker du deg mer lys? Det var lenge begrenset hvor mange og hvor sterke ekstralys man hadde lov til å montere på bilen, men siden 2018 er reglene forenklet. Nå er det opp til deg å sørge for tilstrekkelig lys på bilen din. Vi kan hjelpe deg å finne og montere ekstralys som passer deg og bilen din.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss så finner vi en løsning som dekker dine behov, prisklasse og ikke minst utseende på bilen. Vi gir deg pris ferdig montert eller kun delene om du ønsker å montere selv. Moderne biler krever som trenger Canbus styring og lignende kan også finne løsninger til.

I hovedsak leverer vi ekstralys fra Strads, Hella og Bosch

Lysbjelke – ledbar

Vi har mange typer ledbarer. Her en bestselger fra Strands

Fjernlys

Led, Xenon eller Halogen, du bestemmer. Vi kan levere mange typer med ulik form og størrelse.

Skiltplate med ekstralys

Enkel montering, diskre plassering og ikke minst veldig godt lys.  Faktiske Lumen 7800 lm.

Tesla Modell S kit fra Strands

Diskre montering og godt lys med LED. Faktiske Lumen 6950 lm

Dette LED-barsettet er et komplett sett til Tesla S med alt du trenger for en sømløs og profesjonell montering. Settet består av Nuuk LED bar 90W, registreringsskiltfeste, profesjonelt ledningssett, Can-Bus-grensesnitt og en induktiv leser for Can-Bus-signalet som gjør at man slipper å gjøre inngrep i bilens kabler.

LEDRAMPSPAKET ARCUM 20. Passer til  ISUZU D-MAX 2020-
• Teoretisk Lumen 9500 lm, Nominell ytelse 78 W, Spenning 9-36 V, Faktiske Lumen 8075 lm

 Strands, Revolusjonere din kjøring om natten med Nuuk E-line, en banebrytende LED-bar som setter trygghet og sikkerhet først. Med Nuuk E-line vil du utvide din sikt til over 400 meter. Om du kjører fossil- eller El-bil, vil Nuuk E-line innlemmes sømløst i din skiltholder. Her kan du glemme bryderiet med komplisert kabling da relé er inkludert i LED-baren med 10-36Volt, noe som gir enkel montering, redusert kostnad, samt økt fleksibilitet uten å påvirke kjøretøyet. Når du velger Nuuk E-line, tar du et skritt mot tryggere og mer fornøyelig kjøreopplevelse, redusert risiko for ulykker og økt sikkerhet på veien. – TRYGGERE KJØRING OM NATTEN MED SIKT OVER 400 M – ENKEL MONTERING – SØMLØS, INTEGRERT DESIGN Faktiske Lumen 7800 lm, DT-3, Dybde 36 mm

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud til din bil!