Som Norsk forhandler for Forge Motorsport, leverer vi hele deres sortiment av dumpventiler, intercoolere, silikonslanger, luftfilterløsninger etc. Forge Motorsport er kvalitetsprodukter  «Made In Great Britain».

Send en forespørsel

Ventiler

Forge Motorsport produserer et stort utvalg av forskjellige ventiler for turbobiler, inkludert dumperventiler, resirkulasjonsventiler, ventiler for inntakstrykk og mye mer. Uansett hvilken ventiltype du trenger til bilen din, har Forge Motorsport det meste du trenger.

Silikonslanger

Forge Motorsport silikonslanger er laget av høyeste kvalitet silikon tilgjengelig og er laget for å passe til ditt spesifikke kjøretøy uten skjæring eller modifisering. Forge Motorsport tilbyr et stort utvalg av kjølevæskeslanger, trykkslanger, intercoolerrør og mye mer. Det finnes også universale slanger for selvbygging. Leveres i forskjellige farger.

Luftfilter

Forge Motorsport luftfilterløsninger er kjent for sitt gode design, passform og ytelse. For eksempel deres «twintake» system som inneholder dobbel luftfilterboks for betydelig effektøkning sammenlignet med standard luftfilterløsninger. Forge Motorsport luftfilterløsninger er tilgjengelig for en rekke kjøretøy.

Intercooler

Forge Motorsport Intercoolere. Hvis du har vært ute etter å oppgradere intercooler, trenger du ikke å lete lenger. Forge Motorsport har utviklet et stort utvalg av intercoolere som er nøyaktig tilpasset dine spesifikke ytelsesbehov.

Se video fra produksjonsavdelingen til Forge

Har du spørsmål om Forge Motorsport eller ønsker å bestille time hos oss? Ta kontakt med oss gjennom skjemaet nedenfor: