En av verdens fremste leverandører på software innen VAG og Ford med ca 550 forhandlere i 35 land.

Revo spesialiserer seg på tuning hardware og software for Volkswagen-gruppen og Ford RS og ST modeller. Vi har tilgang til alt fra REVO, hardware og software, kontakt ved interesse.

 

Send en forespørsel

 

REVO SOFTWARE – «It’s all about the drive!» 

Revo tilbyr noen av de beste effektøkningene på markedet, men hvordan effekten virker er betraktelig viktigere enn toppeffekt for Revo. Toppeffekt utgjør en liten del av ett større bilde og er aldri hovedfokuset til Revo. Revo leverer en perfekt balanse mellom effekt, økonomi og kjøreglede. Flissundet Motorservice AS leverer både motor og girkasse software fra Revo, og utfører selvsagt installasjon og testing.

REVO PERFORMANCE PARTS

Revo leverer en rekke oppgraderte deler til VAG og Ford. Alt fra luftfilterløsninger, intercoolere, downpipes, turboer, motor og girkassefester, bremser etc. Alle produkter er av meget høy kvalitet og finish. Utviklingen av oppgraderte deler fra Revo har fokus på effekt, men også design og funksjon. Det er også viktig å merke seg at disse delene er laget for å virke optimalt med andre Revo deler og ikke minst Revo software, selv om enkelte deler også kan monteres med original programvare.

Flissundet Motorservice AS leverer og monterer alle oppgraderte deler fra Revo.

REVO TOTALPAKKE – DET FUNKER!

REVO Software

Performance parts

Installasjon og montering

Vi leverer pakker med software og oppgraderte deler fra Revo ferdig montert. Revo er i våre øyne markedsledende på å vite hva som må og bør skiftes på bilen for å øke effekten. Og ikke minst til å lage gode produkter og software som spiller på lag. Dette har vi god erfaring med å montere hos oss. 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?