Rask respons

Dimsport presenterer Rapid FR, en modul designet for å bruke på gasspedal på bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. For oss er dette et spennende tilskudd til alle velkjente Dimsport produktene vi benytter fra før. Dimsport har over 20 års erfaring med Rapid produktene, og vi har brukt disse hos oss i over 10 år. Rapid FR er geniale produkter ettersom hardware delen er lik, men tilpasses med annen software og tilkobling til de forskjellige kjøretøyene.

FORDELER MED RAPID GASSPEDAL MODUL

Velg din kjørestil!

Rapid FR sin Software tilbyr unike muligheter til å håndtere de analoge, pwm og sent signalene slik at den takler mest applikasjoner på markedet. Dette inkluderer fire kjøremoduser med syv justeringstrinn i hver i en og samme enhet. En annen modus gjør at det er mulig å tilbakestille modulen, og den kan også gjenopprette det siste valget i minnet da kjøretøyet ble startet.

De fire modusene

Med sju innstillingsmuligheter i hver

Rapid FR øker ikke motoreffekt og hestekrefter, men endrer reaksjonstiden på gasspedal. Slik at du kan stille inn responsen til din kjørestil.

Gjennom fire modus med syv justeringstrinn hver kan du lage din egen innstilling i sanntid. Den ergonomiske formen med bakgrunnsbelyste knapper og den separate ledningen fra hovedenheten gjør Rapid FR til et ekstremt allsidig produkt: med en enkelt maskinvare er det mulig å administrere alle typer sensorer som for tiden finnes i bilsektoren.

LIMIT

Limit mode inkluderer  ECO og VALET innstillinger. LIMIT ECO gjør så motoren jobber for å redusere forbruket. LIMIT VALET  reduserer funksjonaliteten i i gasspedalen,

CITY

Med CITY mode er det mulig å endre responsen i kjøretøyet når du kjører i trafikk. Du vil da få bedre gassrespons når du trenger det.

SPORT

Med SPORT mode gir deg en mer aggressiv kjørestil.

RACE

Med RACE mode tilbyr Rapid FR modulen maks respons som kan oppnås.

Last ned Rapid FR  app

Kontroller enhet med din Android eller apple smarttelefon. Appen gir deg tilgang til å velge mellom de 28 forskjellige innstillingene. Alt på en enkel og brukervennlig måte.

last ned i Google Play last ned i Apple app store

Kontakt oss for mer informasjon