Ta service før sommerferien!

Ta service før sommerferien!

Ferien blir best når du vet at alt er i orden med bilen. Ta servicen på vårt verksted før ferien, så har du gratis veihjelp hvis noe skjer.

Skulle uhellet likevel skje så frakter vi både deg og bilen din til nærmeste bilverksted – uten kostnad!

  • MECA Veihjelp
  • Hele døgnet
  • Alle dager

 

Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Hos oss får du i tillegg ett års MECA Veihjelp inkludert når du tar service. I tilfelle noe uforutsett skulle hende underveis.

Vi anbefaler at du gjennomfører årlig service på bilen. Det bidrar til bilens levetid og verdi, og reduserer faren for skader og stopp.Ikke minst bidrar det til at du kan ferdes tryggere rundt i egen bil.

Av over 550 000 årlige bilbergingsoppdrag i Norge skyldes flesteparten mindre utfordringer knyttet til bilholdet, slik som flatt batteri/startvansker og motorfeil. En årlig service vil sikre at bilen din har de beste forutsetninger for å fungere optimalt og minsker sannsynligheten for spontane reparasjoner.

 

Bestill time

 

Ett års MECA Veihjelp inkludert i servicen

Når du gjennomfører service på bilen hos oss er ett års MECA Veihjelp inkludert. Da kan du være trygg på at dersom du er uheldig og får et stopp, så kommer vi og hjelper deg.  Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted – uten kostnad! . Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet – alle dager. Har du MECA Veihjelp, og trenger umiddelbar veihjelp-assistanse, ring MECA Veihjelp på telefon 03 113.

Husk:Bilens garanti gjelder fremdeles når du har tatt service hos MECA!

Les fullstendige forsikringsvilkår her

MECA Veihjelp 03 113