Flissundet Motorservice AS leverer det meste for oppgradering av bilens understell.

Vi leverer det meste av oppgraderinger til bilens understell, fra spacere, foringer, stab.stag, fjærer og dempere til komplette coiloversett. Anerkjente produkter med kvalitet i fokus fra leverandører som H&R, KW, Eibach, Powerflex, Bilstein og Koni dekker vi det meste av bilparken.

Send en forespørsel

H&R

H&R er en anerkjent produsent av understell av ypperste kvalitet. Det gir deg en bedre kjøreopplevelse og ett sportsligere utseende til bilen din. H&R har ett bredt sortiment og kan leveres til de fleste merker og modeller. Det tilbys justerbare understell, fjærer, spacere, stab.stag og coilovers.

KW Suspensions

KW Suspensions har stor bredde innen sine understell. Topp produkter produsert med toppmoderne produksjonsutstyr i egne utviklings og testsentere. KW har imponerende 25 år i bransjen. Det allsidige produktutvalget til KW suspensions er delt inn i kategoriene «Street Comfort», «Street Performance» og «Track Performance» for de respektive bruksområdene. Skal man ha understell av beste kvalitet, så kan man med god samvittighet velge KW.

Eibach

Leverandør for anerkjente Eibach, en av de beste produsentene av sportsunderstell på markedet. Eibach har ett bredt sortiment og kan leveres til de fleste merker og modeller. Det tilbys justerbare understell, fjærer, spacere, stab.stag og coilovers.

Har du spørsmål om oppgradering av understell og ønsker å bestille time eller deler hos oss?

Ta kontakt med oss gjennom skjemaet nedenfor: