Toyota Yaris – Populær bil for oppgraderinger

Nyhet-Tuning klart med software!

Toyota Yaris GR som er utviklet av GAZOO Racing World Rally Team sammen med Toyota er en populær bil hos våre kunder. Denne rally inspirerte firehjulstrekkeren er morsom original, men kan bli enda råere med oppgraderinger. les videre for noe av det vi kan levere. Det kommer stadig nye produkter, så ta gjerne kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Send en forespørsel

Optimalisering med software

STEG 1

Data Effekt Dreiemoment
Original 261 hk 360 Nm
Økning +49 hk +50 Nm
Tuning 310 hk 410 Nm

Klikk for mer info steg 1

STEG 1+

Data Effekt Dreiemoment
Original 261 hk 360 Nm
Økning +59 hk +70 Nm
Tuning 320 hk 430 Nm

Klikk for mer info steg 1+

Send en forespørsel tuning

 

 

OPF-Back fra Milltek Sport

Vår hovedleverandør på sporteksos har mye kult til til Yaris GR. OPF-back anlegg i typen Non-Resonated som gir mest lyd (ikke godkjent) og Resonated med sportslig lyd (godkjent) er det vi selger mest av. Her finnes enderør med fargene: Polished, Cerakote Black, Brushed Titanium, Burnt Titanium og Carbon fibre

Downpipe fra Milltek Sport

Det finnes mange muligheter fra Milltek også på downpipes. Disse er ikke godkjent og krever endring i motorsoftware. I skrivende stund har de:

  • Large Bore Downpipes & OPF Bypass | With 200 CPSI Catalyst (bestselger)
  • OPF Bypass | With 200CPSI Catalyst
  • Large Bore Downpipes & OPF Bypass | Resonated Without Catalyst (bestselger)
  • OPF Bypass | Resonated Without Catalyst
Send en forespørsel

Dumpventiler og resirkventiler fra Forge Motorsport

Send en forespørsel

Intercooler kit fra Wagner Tuning

High performance  Intercoolerkit fra Wagner. Her får man 24 % større frontoverflate og 69 % større kjernevolum sammenlignet med standard intercooler.

De aluminiumsstøpte endetankene ble designet i CAD og optimert i CFD-simuleringer (for en ideell intern luftstrøm). Resultatet er en utmerket kjøleegenskap med minimalt mottrykk.

Et anti-korrosjonspulverbelegg med perfekte varmeledende egenskaper beskytter WAGNERTUNING intercooler mot alle miljøpåvirkninger, slik at en varig og optimal kjøleeffekt kan garanteres. Installasjonen gjøres ved å bytte ut den originale intercooleren og er enkel å utføre (plug and play).

Innløps- og utløpsdiametrene er økt til Ø60 mm (Ø2,36 tommer). Derfor inkluderer dette settet forsterkede silikonslanger samt en aluminiumsbooster og laderør.

Turbo inlet kit fra Wagner Tuning

Dette er en direkte plug and play for å bytte original del. Det originale turboinntaket begrenser kraftig inntaksluften som tilføres turboladeren. WagnerTuning Turbo Inlet ble designet ved hjelp av CFD-strømningssimuleringer for best mulig luftstrøm.
Den indre diameteren er økt fra Ø48,5mm til Ø51mm. Det er en tverrsnittsforstørrelse på nesten 10 %. Dette resulterer i en høyere maksimal ytelse og en forbedret responsatferd. Denne komponenten er ideell for hybrid turboladere.

Tilsendt i posten eller ferdig montert. Du bestemmer!

Software
(Utvikling pågår pr nå)

Performance parts

Installasjon og montering

Vi kan levere oppgraderte produkter ferdig montert på vårt verksted. Noen av delene er ikke godkjent for gatebruk og kan brukes til racing og banebruk.

Hva kan vi hjelpe deg med?