ST og RS – Favoritt hos alle Ford-entusiaster

Ford ST og RS er råtassene til Ford! – Høy ytelse og sportslig preg. Spesielt Focus  og Fiesta har de siste årene vært populære biler for våre kunder. Gutta på verkstedet er ofte blide etter prøvetur i disse bilene og det er ikke rart! Mange stopper og tar en ekstra titt når de ser det står en RS eller ST-modell hos oss, det  forstår vi med det sportslige preget som disse modellene har.

Kan en rå Ford bli enda grommere? Ja, med våre populære oppgradering kan de faktisk det! Les videre for noe av det vi kan levere. Det kommer stadig nye produkter, så ta gjerne kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Send en forespørsel

Cat-Back fra Milltek Sport

Vår hovedleverandør på sporteksos har mye kult til Ford. Cat-back anlegg i typen Non-Resonated som gir mest lyd (ikke godkjent) og Resonated med sportslig lyd (godkjent) er det vi selger mest av. Her finnes enderør med fargene: Polished, Cerakote Black, Burnt Titanium og Carbon jet

Downpipe fra Milltek Sport

Det finnes mange muligheter fra Milltek også på downpipes. Disse er ikke godkjent og krever i tillegg endring i motorsoftware samtidig. De fleste velger dette kombinert med software fra Revo. Det finnes f.eks både Decat og sportscat løsninger til de fleste modeller. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss for informasjon om hva vi kan levere til din bil.

Populære produkt:

  • LARGE BORE DOWNPIPE AND HI-FLOW SPORTS CAT
  • Large-bore Downpipe and De-cat
Send en forespørsel

REVO Intercooler upgrade

Revo Intercooler-oppgraderingen for Ford bruker unike designfunksjoner for å senke innsugslufttemperaturer, minimere trykkfall og la motoren produsere imponerende kraft- og dreiemomentøkning.

Send en forespørsel

INTERCOOLER PIPE UPGRADE fra REVO

Alle Revo-produkter er designet hos REVO og er grundig testet. Ved å bruke den nyeste 3D-utskriftsteknologien, de nyeste CAD- og CFD-programmene, hub-dyno og Revo datainnsamlingsprogramvare er REVO i stand til å sikre at produktene  oppfyller de høye forventningene.

Revo karboninntaket lar RS turbo kjøre mer effektivt, trekke inn et større volum luft og minimere turbulens. Dette øker kraften og dreiemomentet, spesielt i den øvre enden av turtallsområdet.

REVO ENGINE MOUNTS

Send en forespørsel

REVO TOTALPAKKE – DET FUNKER!

Software fra Revo

Oppgraderte deler fra Revo, Milltek og Forge

Installasjon og montering

Vi kan levere oppgraderte produkter ferdig montert på vårt verksted. Noen av delene er ikke godkjent for gatebruk og kan brukes til racing og bane bruk. Gutta på verkstedet elsker Revo –  God passform og funksjonalitet!

Vår opplevelse av REVO

Roger
Teknisk leder og softwareutvikler

«Det som skiller Revo fra de fleste andre tuningsoftware er den rå kjørbarheten!

Bilen føles sterkere,  har bedre bunndrag, og et register som føles helt eventyrlig helt til du kommer til rød sone på turtelleren.

Det som gjør REVO så forskjellig fra andre er at de benytter timer og ofte dager med fin justeringer. Både i dyno og enda mer tid på veien.  Resultatet  gir en motor med silkemyk gange, men samtidig sportslig rå!

Kraft helt fra rolig bykjøring til nærmest en racing følelse når du ønsker mer fart og gøy med bilen.»

– Roger Bjørneseth

Flissundet Motorservice kunne selv gjort tilsvarende testing og utvikling, men dette ville tatt veldig mye tid og volumet er for lite til at det blir lønnsomhet for oss og kunden. Vi benytter derfor Revo, og vi blir mer fornøyd for hver bil vi leverer.

Når vi bruker Revo kan vi allikevel få gjort små tilpasninger av turbotrykk, bensin og tenning. Dette er nødvendig for at din bil skal fungere optimalt i forhold til bensinkvalitet og andre faktorer.

Ved installasjon utfører vi logginger og kan også om ønskelig måle effekt på vei eller i dynamometer ved hjelp av avansert utstyr.

Send en forespørsel

Oppgraderte bremser

Vi leverer oppgraderte skiver og klosser eller komplette bremsepakker fra både EBC og REVO. Ferdig montert på vårt verksted eller tilsendt i posten – Du bestemmer!

Oppgradering av fjærer og støtdempere fra Eibach og H&R

Forge Motorsport – Oppgraderinger til motor

Forge Motorsport

Recirculation Valve

Forge Motorsport

Blow Off Valve

Hva kan vi hjelpe deg med?