ABT RSQ8-R

I 2021 ville ABT feire sin 125-årsdag. For å øke forventningen til jubileet enda mer, er det nå nøyaktig en ABT RSQ8-R for hvert av disse årene.

RSQ8 er utgangspunktet en helt rå bil med sine 600 hk og 800 Nm , som allerede har satt Nordschleife-rekord for SUV-er.  Selvfølgelig kan den eksklusive spesialmodellen til og med slå dette. Her fungerer den høyteknologiske kontrollenheten ABT Engine Control i forbindelse med en spesialdesignet intercooler, som resulterer i 740 hk (544 kW) og 920 Nm. ABT tilbyr en valgfri topphastighetsøkning til 315 km / t. Inntil nylig ble dette tempoområdet klart ansett som territoriet til super-sportsbiler. Den sjeldne RSQ8-R vet også hvordan man får sin tilstedeværelse til å føles akustisk. Dette garanteres av rustfritt stål ABT eksosanlegg. Med sine fire enderør på 102 mm gir den også en visuelt løft.

ABT RSQ8-R viser imidlertid ikke bare sin spesielle status ved hjelp av slående detaljer. «aero pakken» er et rullende flaggskip for ferdighetene til designavdelingen til ABT. Den består av følgende individuelle karbonfiberelementer: Frontskjørt add on, fremre leppe add on, speilhetter, sideskjørt, styrehusventilasjon, fenderforlengelser, bakskjørt add on og bak spoiler.

Det sporty, oppgraderte interiøret presenterer seg på høyeste nivå. Dette demonstreres for eksempel med ABT-rattoppgraderingen , start-stopp-bryter-hetten og girdekselet. Ytterligere elementer er det reviderte armlenet og midtkonsollen samt ABT-setet(krever at setet sendes til Tyskland). Dørterskler med påskriften «1 of 125», gulvmatter med modelllogoen samt spesielle plaketter, bokstaver og logoer vitner om ekspertens kjærlighet til detaljer.

Vektoptimaliserte 23-tommers ABT High Performance GR felger.

Dermed presenterer ABT RSQ8-R seg som et kjøretøy som er strengt begrenset og har et nesten ubegrenset potensial.

 

Har du spørsmål om ABT Sportsline eller ønsker å bestille deler hos oss? Ta kontakt med oss gjennom skjemaet nedenfor:


[/col] [/row]