Vi hjelper deg med din Tesla

Tesla er uten tvill et spennende tilskudd i bilbransjen og det ingen tvil om at Tesla ligger langt fremme på mye og presser utviklingen fremover. Vi opplever Tesla litt som med Iphone, enten elsker du det eller så hater du det. Av folk i bransjen er det nok også mange ulike meninger om bilen. Vi opplever bilene som veldig langt fremme på noen områder, også er de som en helt vanlig bil på andre områder.  Vårt verksted tar gjerne i mot din Tesla og vi kan hjelpe deg med det meste.

Dekk

Vi har lang erfaring med dekk og kan gi deg gode råd for trygg kjøring på nordiske forhold. Om du ønsker budsjett, medium eller premium-dekk skal vi klare å gi deg gode alternativer.

Hjulpakke = Dekk + Felg + TPMS 

De fleste som kjøper seg en ny Tesla velger å kjøpe vinterdekk og felger utenom. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud på vinterdekk og felger til din Tesla.

Vi gir deg en pakkepris som passer dine behov.

Noen av bestselger felgene til Tesla

Ferdig oppsatt hjulpakke Tesla

ALUTEC MONSTR + NOKIAN R5 EV Modell Y 19″

4-hjulskontroll med justering

Vi utfører 4-hjulskontroll på Tesla. Elbiler spesielt på grunn av vekt sliter dekk ekstra mye, Tesla er ikke noe unntak. Ta kontakt med vårt verksted for en 4-hjulskontroll med justering på din Tesla.

 

Diagnose, kalibrering og nullstilling

Vårt verksted benytter Toolbox for oppkobling mot din Tesla. Dette er Tesla sitt eget verktøy og gir oss alt av muligheter.

Service

De fleste Tesla modeller har ingen årlige service slik som de fleste bilmerker har. Dette finner du informasjon om i bilens skjerm eller ved å kontakte oss. Kupefilter, bremseservice, bremsevæske og tørkefilter AC har allikevel anbefalte intervall. Ta kontakt med oss for litt råd og anbefalinger på din Tesla.

Bremseservice


Anbefalt årlig på de fleste Tesla modeller. Dette innebefatter renhold, opp smøring og inspeksjons av bremse skiver og klosser. Dette er spesielt nødvendig på biler som går på saltede veier. Tesla sliter som alle andre elbiler med at bremser ruster fast.

  • Lengre kjørelengde (ligger bremsene på reduseres kjørelengde)
  • Bremser som funger godt når du trenger dem
  • Unngår at ting ruster fast og unødvendig store kostnader

I tillegg vil vi anbefale deg å bruke bremsepedalen innimellom og ikke bare bruke regenerering. Da vil du letter unngå fast rustne bremser.

Skifte av frontrute og glass

Ruteskift på disse bilen utføres og vi benytter Toolbox  for kalibrering etter utførelse etter Tesla sin service manual. Har for eksempel panoramataket ditt sprukket skifter vi dette med Tesla sine manualer og grunnstilling med  diagnose.

 

Hjulpakker

De fleste som kjøper seg en ny Tesla velger å kjøpe vinterdekk og felger utenom. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud på vinterdekk og felger til din Tesla.

Les mer om dekk og felg hos oss her

Lakk og steinsprut

De fleste som har hatt en Tesla eller studert lakken på Tesla vet at disse er utsatt for steinsprut.   Det skyldes det raske designet og det at hjulbuer bak stikker mye ut. Mange har fått utlevert skvettlapper av Tesla uten at disse har blitt monter. Skvettlapper og PPF (Paint Protection Film) anbefales på det sterkeste i utsatte områder. Vårt verksted leverer og monterer dette. Ta gjerne en prat med oss om en anbefaling til din bil

 

PKK – EU-kontroll

Vi utfører PKK på alle Tesla modeller. Kontakt oss for time.

 

Ekstralys på din Tesla

Tesla Modell S kit fra Strands. Diskre montering og godt lys med LED. Faktiske Lumen 6950 lm

Dette LED-barsettet er et komplett sett til Tesla S med alt du trenger for en sømløs og profesjonell montering. Settet består av Nuuk LED bar 90W, registreringsskiltfeste, profesjonelt ledningssett, Can-Bus-grensesnitt og en induktiv leser for Can-Bus-signalet som gjør at man slipper å gjøre inngrep i bilens kabler.

 

Active Sound Controll fra Milltek Sport

Elbil som skulle hatt mer lyd? – da har Milltek Sport løsningen.

Active Sound (ASU) fra Milltek Sport er en innovativ løsning som gjør det mulig å lage en brukerkontrollerbar eksoslyd på kjøretøy som tradisjonelt mangler lyden og tonen som du ønsker  kjøretøyet! Finnes til  utvalget hybrider, elbiler og dieseler. Inkludert 8 valgbare lydfiler, volum, tonehøyde og tonejustering med brukerkonfigurerbare profiler alt styrt via Millteks egen iPhone- eller Android-app!

Les mer her: