FMS Challenge

FMS Challenge – Segment konkurranse på Myrmoen

Vi utfordrer deg  til å delta i vår Strava-konkurranse. Løypa er flat og går for det meste på grus og skogsvei på Myrmoen. Dette passer alle! Du er velkommen til å bli med for  å delta, konkurrere mot deg selv, eller prøv å slå rekord i segmentet.

Vi premierer beste i herreklassen og dameklassen, i tillegg trekker vi noen premier på de som har deltatt.  Konkurransen varer frem til 01.09.21

Løype beskrivelse: fast dekke, grus, sti og traktorvei.  Start  ved lystolpe ved  Meca Skilt v/ Innkjøring til  Flissundet Motorservice AS. Løp nedover Flissundvegen til stor fellesparkering for bruk av Myrmoen. Løp inn på parkeringen og følg grusveien gjennom bom til første kryss. Ta av til venstre ned mot Flisa elva.  Følg veien langs elva videre  inn på trase til lysløypa videre helt ned.  Lysløypa svinger etter hvert opp til høyre. Følg lysløype trase , løp så i lysløype hele veien langs den store skråningen opp til Flisa skole/ Idrettsplassen Flisa AIL. Ved oppgang stor stål trapp (utkast 1 av frisbee golfen) holder du krapp sving til l høyre og følger lysløypa videre hele veien nedover i retning myra. nesten til Myra. Følg  vei videre og hold noe til venstre. Løp mot venstre opp en liten bakke forbi et bolighus. Følg veien  videre forbi husene helt til første kryss ved stål gjerde.  Sving deretter 180 grader  til høyre og følg vei med fastdekke til målgang i retning innkjøring til Flissundet Motorservice AS. Mål er merket på siste store  Furu tre på Høyre side av vei( rett før innkjøringen til Flissundet Motorservice AS.

Løypa er merket med blå Meca bånd (For de som løper raskt kan det være smart å løpe gjennom på forhånd)

Kart over segment:

 

 

 

FMS-løpet har blitt utsatt på ubestment tid pga Covid og vil komme tilbake med mer info om løp når pandemien er over.