Audi RS6: Rå bil- som fortjener råere lyd

Audi RS6 er av de råeste familiebilene på markedet. Med sitt folkelige, men allikevel «sinte» utseende er det for mange en drømmebil. Lyden i originale RS6 er tøff, men det er først med oppgradert eksos man får ut potensiale. Bilen blir kjørbar og fin i ordinær kjøring, men når man trår på gassen lover vi deg at folk snur seg på gata!

Audi RS6 C7 2013-2018
RS6 C7 er faktisk den modellen vi de tre siste årene har hatt flest henvendelser og salg til. Kundene kan bestemme om de ønsker komplett anlegg, eller anlegg fra katalysator og bakover. Det er også mulig å velge mellom Resonated (lyddempet) Eller Non Resonated (mindre lyddempet). Det er spesielt med None Resonated som har vært veldig populært og det skjønner man om man ser filmen under.

Audi C7 RS6 – MILLTEK SPORT

Liam Doran's very own Audi C7 RS6 now equipped with a turbo-back setup that manages the trick of being mighty aggressive without ever becoming bothersome to live with on a daily basis.

Publisert av Milltek Sport Torsdag 7. mars 2019

Audi RS6 C8 (2020->)
Mange har ventet på nye RS6, og det er delte meninger om endringene fra tidligere versjon. Vi synes hvertfall den nye modellen er kul og gleder oss til å teste den. Milltek har allerede hatt biler for bygging og testing av eksos. Som betyr at det allerede nå er mulig å bestille anlegg som gir mer lyd. Ut ifra filmen under bør dette blir en ny bestselger for oss

Full oversikt over Milltek sitt sortiment: https://www.millteksport.com/products.html

Forespørsel Sporteksos, fyll inn skjema, så tar vi kontakt med deg snarest