Maskinskadeforsikring – smart å ha på nyere biler

Det er ingen hemmelighet selv nyere biler kan få større reparasjoner,  og til og med rett etter garantitiden. Vi selger ikke forsikringer og mener heller ikke at man kan forsikre seg mot alt som finnes. Når det derimot kommer til forsikringen av drivlinjen på bilen eller maskinforsikring, kasko pluss, maskinskadeforsikring eller motor og gir forsikring. – Som de fleste selskapene kaller det. Anbefaler vi virkelig å ha det, ta kontakt med ditt forsikringsselskap for råd. Vår erfaring er at koster forholdsvis lite ekstra i året, og dekningene er normal gode. 

bestill time online booking

Eksempler jobber vi har utført med dekning på forsikringen den siste tiden er

  • Skifte av girkasse
  • Skifte av motor
  • Skifte av turbo
  • Skifte av EGR, kjøler og DPF

Jobbene over har vært på biler som er 5-10 år gamle, og kostnadene har vært fra 12 000,- til 150 000,-. Kundene slipper da med en egenandel. Det er forskjell mellom hva som dekkes hos de ulike selskapene.

Avtale med forsikringsselskap
Vi har avtale med nesten alle forsikringsselskap. Kontakt oss så tar vi hele prosessen med skademelding og dialog med selskap. Alt du trenger å gjøre er å bestille time hos oss.

Kostnad
Du betaler egenandel hos oss iht. din forsikringsavtale. Dette forutsetter at vi får godkjent taksten hos selskapet.
Selskapet betaler for feilsøking og kontroll om det er dekning på skaden. Er det ikke dekning må dette betales av kunden som en ordinær jobb.  Spør oss gjerne om dette da du bestiller time. 

bestill time online booking

Noe vi kan hjelpe deg med?