Audi S og RS

Audi S og RS er favoritter både blant våre kunder og ikke minst hos våre ansatte. Bilene kombinerer komfort og ytelse på en veldig god måte, og blir ofte kalt en sportslig familiebil. De fleste som er motorsport interesserte har blitt forelsket i quattromodellene. – Helt siden de lansert Quattro S1 og de dominerte. Audi S og RS med rekkefemmer med 2,2 liters turbomotor var og blir alltid en legende. Samarbeidet med Porsche på RS modellen fra 1994 har skapt mange legendariske  modeller. For skribenten har først RS2, så RS4 og nå i senere RS6 vært biler som står høyt på ønskelisten!

Vi har siden oppstarten reparert og levert oppgraderinger til disse bilene. Videre i artikkelen har trukket frem noe av det vi kan levere og leverer mest av.

Send en forespørsel

Cat.back fra Milltek Sport

Vår hovedleverandør på sporteksos har mye kult til Audi. Cat.back anlegg i typen Non-Resonated som gir mest lyd (ikke godkjent) og Resonated med sportslig lyd (ofte godkjent) er det vi selger mest av.

Vår bestselger er uten tvil Non-Resonated for mest mulig lyd. På bildet ser man ett RS6 anlegg som baserer seg på originale enderør. På mange modeller kan man også velge ulike typer utseende på enderørene.

Downpipe fra Milltek Sport

Det finnes mange muligheter fra Milltek også på downpipes. Disse er ikke godkjent og krever i tillegg endring i motorsoftware samtidig. De fleste velger dette kombinert med software fra Revo. Det finnes f.eks både Decat og sportscat løsninger til de fleste modeller. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss for informasjon om hva vi kan levere til din bil.

Populære produkt:

  • LARGE BORE DOWNPIPE AND HI-FLOW SPORTS CAT
  • Large-bore Downpipe and De-cat
Send en forespørsel

Sportseksos – Fra de fleste leverandører!

Til Audi leverer vi sporteksos fra de mest anerkjente leverandørene på markedet.

Send en forespørsel

REVO Intercooler upgrade

Revo Intercooler-oppgraderingen for Audi bruker unike designfunksjoner for å senke innsugslufttemperaturer, minimere trykkfall og la motoren produsere imponerende kraft- og dreiemomentøkning.

Send en forespørsel

INTAKE UPGRADE fra REVO

Alle Revo-produkter er designet hos REVO og er grundig testet. Ved å bruke den nyeste 3D-utskriftsteknologien, de nyeste CAD- og CFD-programmene, hub-dyno og Revo datainnsamlingsprogramvare er REVO i stand til å sikre at produktene  oppfyller de høye forventningene.

REVO TOTALPAKKE – DET FUNKER!

Software fra Revo

Oppgraderte deler fra Revo, Milltek og Forge

Installasjon og montering

Vi kan levere oppgraderte produkter ferdig montert på vårt verksted. Noen av delene er ikke godkjent for gatebruk og kan brukes til racing og banebruk. Gutta på verkstedet elsker Revo –  God passform og funksjonalitet!

Send en forespørsel

Vår opplevelse av REVO

Roger
Teknisk leder og softwareutvikler

«Det som skiller Revo fra de fleste andre tuningsoftware er den rå kjørbarheten!

Bilen føles sterkere,  har bedre bunndrag, og et register som føles helt eventyrlig helt til du kommer til rød sone på turtelleren.

Det som gjør REVO så forskjellig fra andre er at de benytter timer og ofte dager med fin justeringer. Både i dyno og enda mer tid på veien.  Resultatet  gir en motor med silkemyk gange, men samtidig sportslig rå!

Kraft helt fra rolig bykjøring til nærmest en racing følelse når du ønsker mer fart og gøy med bilen.»

– Roger Bjørneseth

Flissundet Motorservice kunne selv gjort tilsvarende testing og utvikling, men dette ville tatt veldig mye tid, og volumet er for lite til at det blir lønnsomt verken for oss eller for kunden. Vi benytter derfor Revo, og vi blir mer fornøyd for hver bil vi leverer.

Når vi bruker Revo kan vi allikevel få gjort små tilpasninger av turbotrykk, bensin og tenning. Dette er nødvendig for at din bil skal fungere optimalt i forhold til bensinkvalitet og andre faktorer.

Ved installasjon utfører vi logginger og kan også om ønskelig måle effekt på vei eller i dynamometer ved hjelp av avansert utstyr.

Send en forespørsel

Wagner Tuning – Oppgraderte deler

Send en forespørsel

Oppgraderte bremser

Vi leverer oppgraderte bremseskiver og klosser, eller komplette bremsepakker fra både EBC og REVO. Ferdig montert på vårt verksted eller tilsendt i posten – Du bestemmer!

Oppgradering av fjærer og støtdempere fra Eibach, H&R, Koni, Bilstein og ABT

Tuning og oppgraderte deler med godkjenning

Vi kan på mange modeller levere både godkjent TUV tuningsoftware og TUV godkjente deler. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Send en forespørsel

ABT Sportsline

ABT Sportsline leverer alt du trenger for å oppgradere utseendet og motoren til mange Audi RS og S modeller. ABT leverer utstyr av original passform og kvalitet. Gi bilen din ett sportslig og oppgradert preg med deler fra ABT Sportsline.

Send en forespørsel

Forge Motorsport – Oppgraderinger til motor som f.eks. dumpventiler, intercoolere, slangesett etc.

Hva kan vi hjelpe deg med?